fbpx

AMSTERDAM MARATHON ’21

SUPPORTGROEP | TRAININGSSCHEMA’S | TIPS

 TRAIN MEE VOOR DE amsterdam marathon ’21

Heb je jezelf het doel gesteld om de Amsterdam (halve) Marathon te lopen? Wauw, je hebt de eerste stap al genomen, super!
Twijfel je stiekem nog hoe je dit gaat halen? Of kun je wel een stok achter de deur gebruiken?

Ik heb zelf in 2016 out of the blue de beslissing genomen om mee te doen aan de Marathon van New York. Ik had toen nog geen idee wat me bezielde en hoe ik dit ooit voor elkaar ging krijgen. Dus ik ben me gaan verdiepen en heb de ultieme methode gevonden om mezelf binnen 6 maanden klaar te stomen en de halve Marathon uit te lopen. En niet alleen liep ik hem uit, door mijn training en voedingskeuzes voelde ik me een totaal ander mens en raakte ik ook nog eens flink wat kilo’s kwijt. 

Wil jij:

 • Samen met mij en nog vele anderen de (halve) Marathon van Amsterdam lopen?
 • Niet bang zijn dat je het niet gaat halen?
 • Support en een stok achter de deur van mede lopers?
 • Jezelf een stuk fitter, energieker en positiever voelen?

En dit gevoel ook op de lange termijn blijven houden?

YES TO SUCCES!

Doe mee met mij en vele trainingsbuddies in de supportgroep die ik speciaal voor de Amsterdam Marathon heb opgezet.

Als ervaringsdeskundige ben ik in 6 maanden tijd van energieloos aan de rand van mijn bed naar het lopen van de Marathon in New York getransformeerd. Om jou dit ook te laten ervaren, deel ik alle stappen die ik heb genomen met je! Dus doe mee en voeg je toe aan een groeiende groep die mijn trainingsschema’s en tips gebruiken om niet alleen de Marathon te lopen maar dit gebruiken als basis voor een gezond en energiek leven.

Een eenvoudige manier van trainen en mindset verandering – waarmee jij die Marathon gaat nailen!

We starten op 1 april (geen grap).
Voor slechts € 37 per maand krijg je toegang tot mijn besloten Facebook groep met:

 • Mijn trainingsschema’s
 • Voedingstips
 • Motivatie en support van mij en je mede Marathon Buddies
 • De mogelijkheid om deelnemers in de groep te vinden om samen mee te trainen
 • Q&A’s waar je vragen kunt stellen en we elkaar een stok achter de deur bieden

Claim meteen jouw plek in de groep door een mail te sturen naar happy@nonotojojo.nl. 

HI, IK BEN YVONNE STAATS

Al meer dan 25 jaar ondernemer, eigenaar van een vertaalbureau en coach. Vroeger sportte ik altijd graag, ik speelde waterpolo, fietste veel en deed aerobics. Tot mijn studententijd begon.. Het sporten kwam op een lager pitje en mijn eetpatroon veranderde. Hoe leuk mijn studententijd ook was met vrienden en feestjes, ik merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat, letterlijk. Daardoor begon ik nog ongezonder te eten, ‘comfortfood’ en begon de neerwaartse spiraal. In die tijd ben ik 15 kilo aangekomen die ik er een tijd lang niet af heb gekregen. Ja, af en toe, als ik een ingeving had om een cash dieet te volgen, zonder enige begeleiding. Hallo, jojo-effect!

Intussen:

 • Daalt je zelfvertrouwen en raak je teleurgesteld in jezelf
 • Heb je steeds minder energie om iets te ondernemen
 • Heb je het idee dat elke dag weer ‘another day’ is en komt in een sleur

Voor mij viel het kwartje toen ik, vele jaren later inmiddels, ‘s ochtends aan de rand van mijn bed zat en (weer) geen energie had om eruit te komen. Op dat moment vertelde mijn – zeer actieve – man Dwight me dat hij zich wilde opgeven voor de Marathon in New York en vroeg of ik zin had om met hem mee te gaan. Ter aanmoediging en een leuk tripje naar New York natuurlijk. Dit was voor mij het moment waarop ik tegen mezelf (en mijn man) zei: ‘Nee, ik ga niet mee naar New York om je aan te moedigen. Ik ga mee om die Marathon zelf te lopen!’.

Via een vriendin kwam ik in aanraking met de opleiding ‘Brainbased Coaching’ in London. Ik voelde dat dit mijn moment was en ben naar London gevlogen. Deze opleiding was een eyeopener! Waar ik normaal gefocust was op mijn lichaam en op welke plaatsen er wel wat kilo’s af mochten, is deze opleiding gericht op het brein. Als je vanuit de neurologische wetenschap weet hoe het (onbewuste) brein werkt, is het relatief eenvoudig om je gewoontes aan te passen. En door het aanpassen van gewoontes bereik je langdurige resultaten. 

Dat inzicht begon ik toe te passen op mijn persoonlijke leven en tijdens mijn training voor de Marahon in New York. Door trial en error begon ik resultaten te zien. Ik vond een trainingsschema dat voor me werkte, begon veel lekkerder in mijn vel te zitten en verloor als kers op de taart mijn extra kilo’s die ik al jaren met me meezeulde. Ook vond ik de sleutel tot het volhouden van mijn  nieuwe gewoontes in slechts 5 minuten per dag. Omdat ik hier zo enthousiast over was en mijn kennis wilde delen, ben ik gestart met het coachen van particulieren en ondernemers met de NoNoToJoJo methode. 

Zojuist heb ik me ingeschreven voor de halve Marathon van Amsterdam. En omdat ik weet dat er veel mensen zijn die dit ook willen doen maar aan zichzelf twijfelen of een stok achter de deur kunnen gebruiken, heb ik de Amsterdam Marathon ’21 support Facebookgroep opgezet.

Doe mee voor slechts € 37 euro per maand: 

Wat je in de groep krijgt:

 • Mijn trainingsschema’s
 • Voedingstips
 • Motivatie en support van mij en je mede Marathon Buddies 
 • De mogelijkheid om deelnemers in de groep te vinden om samen mee te trainen
 • Q&A’s waar je vragen kunt stellen en we elkaar een stok achter de deur bieden

Mail naar happy@nonotojojo.nl om jouw plek in de groep te bevestigen. 

 

WAT ANDEREN OVER ME ZEGGEN

“Door de praktische aanpak, het stellen van heldere doelen en inzichten over jezelf en je gedrag, die Yvonne met via haar coaching aanreikt, weet ik dat je altijd een keus hebt… Een dieet
helpt niet. Gezonde lifestyle wel.” – Loes

“Yvonne is de stok achter de deur die ik nodig had. Opgeven kent ze niet en ze weet precies hoe ze je kan motiveren. Door haar methode is wat altijd een struggle was, nu eenvoudig vol te houden. Nooit gedacht dat dit me ging lukken.” – Daniella

“Yvonne coacht op een bijzonder motiverende en persoonlijke manier, met pakkende tips en tools. Haar ondersteuning en aanmoedigende
WhatsApps als ik weer eens waren onmisbaar om mijn doelen te behalen.– Marit

[caldera_form id=”CF5feb69e7a0906″]

YVONNE STAATS

06 23 09 18 74
happy@nonotojojo.nl