fbpx

NoNoToJoJO

I'm not dieting - I'm changing my lifestyle!

 

10 goede gewoonte tips

Nu is het tijd om er keihard voor te gaan!

Met moeite uit bed komen, voeding eten die niets voor je doet en je alleen maar op de automatische piloot laat draaien, die lievelingskleding die je niet meer past, dat sprintje wat je wilt nemen en dan hijgend na 4 stappen met je handen op je knieën eindigt, dat werk wat je eigenlijk nooit leuk hebt gevonden maar niet de energie hebt om het te veranderen…. en zo kunnen we nog even doorgaan.

Er is een oplossing!! En niet voor 2 weken aan de shakes, of crash diëten en dan nog ongemotiveerder weer aankomen –  LANGDURIGE VERANDERINGEN en werken aan een lijf & hoofd waar je de komende jaren mee vooruit kunt. Leefstijl wijziging – met mindset, beweging, goede voeding waar je meer energie uithaalt dan dat het je energie kost.

De NoNoToJoJo-aanpak

In een programma van 12 weken met 4 coachingsgesprekken jouw doelstelling neer gaan zetten, met veel tips & tools om die doelstelling te gaan halen in welk tijdsplan dan ook – door persoonlijke ondersteuning, inzichten krijgen hoe jouw hersenen met voeding omgaan, welke dagelijkse succesgewoontes jij kunt gaan intrainen om je doel te halen en vooral het stabiel te maken. Lijkt je dit wat? Ga naar de NoNoToJoJo! pagina en schrijf je in of neem contact op met Yvonne Staats; 06 23091874